Welkom bij de Utrechtse Studenten Cantorij!

Welkom op de website van de Utrechtse Studenten Cantorij.

A Capella in your Face

Bedankt voor uw aanwezigheid bij de concerten van Ein Deutsches Requiem! We hebben twee mooie concerten gehad met in Utrecht zelfs een bijna uitverkochte Geertekerk!

 

Op naar het volgende programma: A Capella in your Face!, waarin de oude polyfonie van de Nederlandse Orpheus, Jan Pieterszoon Sweelinck, wordt gecombineerd met de Songs for A Capella van de jarige Philip Glass, het eerste a-capellakoorwerk van Eric Whitacre en het geweldige Curse upon Iron van de dit jaar overleden Veljo Tormis. Ook modernere muziek van Nederlandse bodem is te horen: een drieluik van Robert Nasveld op tekst van hotelrecensies en het werk Le vrai visage de la paix van Rudolph Escher - een van de grootste Nederlandse componisten van de afgelopen eeuw.

Wees welkom op 16 juni om 20:15 in de Waalse Kerk te Amsterdam en op 17 juni om 20:15 in het Academiegebouw te Utrecht om van dit geweldige programma te komen genieten met een typische USCantorij-mix van oud en nieuw.

Open Repetities

Voor het volgende programma, A Capella in your Face!, is de Cantorij op zoek naar nieuwe zangers! We zijn nog op zoek naar zangers in alle stemgroepen. Wil je meezingen? Kom dan sfeer proeven bij onze open repetities op 11 en 18 april om 20:30 in lokaal 024 van Cultuurcentrum Parnassos! Stuur voor meer informatie een mailtje naar onze secretaris Olivier Rutgers via secretaris@uscantorij.nl.